fr en de it

COVID-19

COVID-19


Le Relais du Peyloubet stelt alles in het werk om uw verblijf zo vredig en sereen als gewoonlijk te maken. Ons doel is altijd geweest om onze gasten de meest ontspannende ervaringen te bieden. Dit is de reden waarom we Covid-19-protocollen hebben geïmplementeerd, we presenteren de nieuwe maatregelen hieronder, een meer gedetailleerde en bijgewerkte beschrijving is beschikbaar en wordt verzonden met de reserveringsaanvragen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.
 
 
Ons "nieuwe" annuleringsbeleid:
In deze moeilijke tijden streven we ernaar onze klanten op alle mogelijke manieren flexibiliteit te bieden. In het geval van een wijziging in overheidsrichtlijnen of Reden in verband met COVID-19, bestraffen we geen annulering en aanbieding van "cadeaubonnen" die 2 jaar geldig zijn voor het totale bedrag van de reeds betaalde aanbetalingen of terugbetaling.
 
Onze inzet voor hygiëne en gezondheid:
We nemen hygiëne- en reinheidsnormen zeer serieus en nemen aanvullende maatregelen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. We implementeren respect voor afstanden, passen barrièrebewegingen toe, respecteren reinigings- en desinfectieprotocollen
Reinigingsproducten en protocollen:
 Naast onze gebruikelijke biologische schoonmaakproducten gebruiken we een NF 14476 goedgekeurd desinfectiemiddel en bleekmiddel, we respecteren de contacttijd (desinfectie) van de producten. We desinfecteren hogedrukkamers (120 °) tussen elke klant.
We doen er alles aan om deze nieuwe gezondheidsprocedures bij te werken zodra ze zich voordoen, zodat ze voldoen aan de veiligheids- en hygiënerichtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Centers for Disease Control (CDC) en de Franse regering met betrekking tot de vermindering van de kans op overdracht van COVID-19.

Adres :


Flash Player 9+ est requis!

Get Adobe Flash player

Le Relais du Peyloubet
65 chemin de la plâtrière
06130 Grasse

Stoeckel Danelutti
Tél. 00 33 (0)6 16 90 67 39

E-mail : relais@peyloubet.eu

Boek klik hier


« Le Relais du Peyloubet » met zijn charmante gastkamers, zijn warm onthaal en eenverfrissend zwembad zorgt voor duurzaam plezier en inviteert u tevens om Grasse en zijn omgeving de ontdekken : de authentieke Côte d’Azur , Cannes, Antibes en Nice aan het uiterste eind van de Provence.